Alla inlägg den 24 augusti 2017

Av K G - 24 augusti 2017 18:44

Pust, stånk och stön! 
 
I 32 C värme skulle vi ta oss till Grand Central med all vår packning i tisdags. 
Så konstigt att platsen i väskorna inte räckte till🤔🙄😁Olle och jag fick rulla en väska och bära diverse påsar till tunnelbanan. Fredrik och Elli tog en Uber och fyllde bilen med bagaget. Det gick bra för oss alla men jag var sjöblöt av svett när vi kom fram. Man kan ju tro att det ska vara svalt nere under jord men det är det INTE! De 30 blev snarare 40! 
 
Gott om tid på GC och middagsmaten intogs på stående fot.
 
Onsdag morgon kl 08.30 kom första patrullerna i två skåpbilar. De gick igenom var sakerna skulle och la papp på golvet. Vi hade ju fortfarande inte någon bil så för att få fatt i något liknande frukost så tog jag och barnen en promenad till McD som finns inom gångavstånd. Det är inte anpassat för gångtrafik men bilisterna är måna om de som är vid sidan om vägen så det gick bra. På väg dit mötte vi VÅR container, lycka! 
 
Det var febril aktivitet i huset när vi kom tillbaka och vi kände oss mest i vägen. F hade koll på läget så vi ringde Karen som erbjudit sig att hjälpa till. Hon hämtade upp oss och tog med oss till mataffären. 
 
Tillbaka igen så var det nästan klart. En av flyttgubbarna hade till och med tid att lattja lite med barnen och kasta boll😊trevligt gäng!
 
Fredrik gav sig av till DMV runt tolv och vi fortsatte uppackning/kasta boll/vattenlek. Strax före fyra ringde det på dörren (förvånad😳😜😆) och det var Karen som undrade om barnen ville följa med henne för att äta glass. Gissa om!? 😂
 
Fredrik kom hem strax innan barnen, 17.30 Han hade iof ordnat med hyrbil också. Men DMV tar TID! Och snart måste jag dit med🙈För att inte prata om när man sen ska ta sitt amerikanska körkort. Då ska man gå kurs, skriva prov och köra upp. Jaja, en sak i taget.
 
Känslan när man efter så lång tid får sjunka ner i egen säng, med egen kudde, aaaaahhhhhh! 😴😊
 
Torsdag lunch nu, vi har besökt Ellis skola och nu ser hon ännu mer framemot att börja nästa vecka! Super-positiv känsla! Några fler nya svenskar fanns där med😊
 
Fick lite problem med utrymme på mobilen, återkommer med bilder😊

Presentation

Här är vår resa!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards