Alla inlägg under januari 2018

Av K G - 29 januari 2018 15:38

Jag har skaffat Bloggplats-appen😁

Betyder att jag lite smidigare når bloggen. En liten sak, men ändå!

Elli sadlade om från konståkerska till gymnast i fredags. Hon har ett tag pratat om att testa gymnastik och i fredags åkte vi till GCA, ett nytt fantastiskt sportcenter. Dels för att hon skulle få prova på men också för att se om det fanns en grupp där hon passade in. Det är kanske inte helt vanligt att man börjar gymnastik som 11-åring?? Elli hittade direkt nya kompisar, tränaren kändes bra och träningen var precis vad hon längtat efter! Fullträff! De provade alla möjliga olika former och olika redskap. När passet var över behövde vi ju också höra vad tränaren tyckte, om hon ”platsade” i gruppen.

”Inga problem, helt rätt nivå”

Jippiiiiee, sa Elli och dansade ut😁

Idag är det F som har tid hos the Optimologist. De droppar man får i ögonen, för att förstora pupillen, är inte att leka med. Man blir otroligt ljuskänslig. Han är därför ledig hela dagen. Jag sitter i väntrummet, redo att köra resten av dagen🤓😎

Av K G - 26 januari 2018 01:02

   

En av favoriterna🤗 


Läktaren bredvid isen på Stamford Twin Rinks.


Klockan är snart 19.00 och träningen har precis börjat. Man skulle kunna tro att killarna skulle vara lite trötta men icke!! De studsar som popcorn medan ismaskinen spolar isenSen är det järnet i en timme!


Shopen här i ishallen är en höjdare med. Supertrevliga ”gamla” hockeykillar som har ett bra sortiment



Kvällens inköp, vaxet luktar godis, MÅSTE man ju bara ha! 🤗


Av K G - 22 januari 2018 01:27

Pang! sa det lördag lunch. Olle hade spelat match och vi var hemma igen och bara tog det lugnt. Vi for upp och runt och undrade vad som lät. Elen gick samtidigt. Elli trodde det var en bomb, Fredrik kollade gaspannan. Jag satte mig i bilen för jag råkade titta ut genom fönstret när det smällde och såg en man på promenad som tittade bort från vårt hus när det smällde. Jag åkte 20 meter och såg orsaken. En gren hade fallit ner över elledningen tvärs över gatan. Suck! Alla dessa träd alldeles för nära ledningarna! Jag tände brasan, man vet ju inte hur länge värmen blir borta. Teknikern kom iallafall efter en stund  


Elli bakade brownies med choklad och marshmallows till efterrätt, mums!   Olle var bjuden på kalas och kom hem med ett glas(!)


Tack och lov för svenskhockey.tv Vi känner att vi är med fast vi är en bit bort.    

Olle spelade match igen imorse och hade med en av kompisarna hem efter. Han och Carter hade en toppeneftermiddag ihop och de skapade konst tillsammans!   


Nu ser vi amerikansk fotboll på tv, snart Super Bowl!

Av K G - 20 januari 2018 10:43

  


Av K G - 18 januari 2018 13:41

 

Att vakna hemma i egen säng💕


Det är lite väl att påstå att vi var på Teneriffa och ”simsalabim” så är vi här igen🤪Vilken resa! 


Det var perfekt att flyga 18.30, titta på film hela resan, komma fram 21.00 och sedan somna direkt här hemma efter en timme i bil. 


Fredrik fick klartecken att flyga. Men hade han varit dansk och inte på väg hem såsom vi var, hade han blivit inlagd. Så sa läkaren🙈🙉🙊En infektion i lungan var det och ett dunderpenicillin skrevs ut. Nu håller vi tummarna att det lägger sig. 


Av K G - 17 januari 2018 12:19

   

Tillbaka här igen😳


Vi får se om vi kommer iväg. F behöver träffa en läkare igen då penicillinkuren inte verkar ha lyckats riktigt. 

Han känner sig inte riktigt på topp så vår dag i Köpenhamn blev det inget av. Nu sitter vi och bara väntarväntarväntarväntar. 



Vi vill inte lämna Anni och Emil igen såklart, men har man väl börjat resan vill man bara nå målet. 


Dessutom kommer Emil snart och hälsar på igen❤️


Anni, när kommer du😘

Av K G - 15 januari 2018 08:21

  

Två veckor! 


Imorgon börjar hemfärden som kommer att ta ett par dagar, med en övernattning i Köpenhamn. Efter att ha hållits vaken sen TIDIG morgon av en uppenbarligen tok-missnöjd bebis någonstans i närheten så känner jag att det ska bli rätt skönt att åka hem. 


Men FÖRST, en sista dag i solen! 


 


Det får bli ett sista träningspass på vulkanen, rekordet hittills är tre varv. Det är många höjdmeter upp och ner för den. 

Sen blir det klubb för barnen, de gillar verkligen ledarna där! De hade ledig dag igår, det var bara en av tjejerna som underhöll med quiz vid poolen. När hon var klar med det kom hon och frågade om Elli hade tråkigt, för det hade hon🤗Elli fick följa med in och hålla henne sällskap. Molnigt, kusinerna hade åkt hem och Olle hade hittat en ny kompis att bada med så det gjorde hon såklart gärna!


Sen ska vi njuta av omgivningarna innan vi börjar packa ihop!


    


Längtar faktiskt hem till egen matlagning

Av K G - 12 januari 2018 16:09

Igår var DAGEN inne. 


Fantastiskt väder och borgbygge till pappas/morfars/farfars ära.   



Middag på kvällen med tårta och sång.


En bra dag! 

Presentation

Här är vår resa!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards