Senaste inläggen

Av K G - Söndag 14 april 08:52

                                     

ANNONS
Av K G - Måndag 8 april 09:58

Efter en mycket turbulent natt på flyget landade vi på CPH. Inte många blundar i ögonen men kl var strax efter 08 när vi satte oss i bilen för att köra och hämta upp Emil. Sen gick allt i ett rasande tempo. Hämta personbevis, till banken och hämta bankkort, till Posten för att få iväg visum-ansökan, till Vikenskolan för att hälsa på, barnen skulle på kompislek och till Väla. Och vi skulle sen sammanstråla för att ha kräftskiva på Malörtsvägen😁💪. Lördagen gick i samma typ av tempo med trevlig lunch hos Sara på Telegrafen, Väla för att avsluta Telia, kompislek, härlig strandpromenad i Viken och sedan grillkväll på Malörtsvägen. Söndag bilfärd till Stockholm för lite jobb(F), middag med släkten och lunch med Westport-vänner. 

Jag har tänkt försöka fånga de vi möter under resan, på bild. Jag har lyckats missa ett par stycken men jag vet att vi får ny chans med dem så det kommer.

           


ANNONS
Av K G - Torsdag 4 april 19:22

Den här morgonen/förmiddagen gick i rasande tempo. Nu är hamstrarna inkvarterade på Townhouse for dogs & Cats (and hamsters). Nytt kontrakt på huset avtalat och registrering av nya Jeepen påbörjad. Bilen kom för att hämta oss strax före 13. 


Nu sitter vi i bilen 😁 
Av K G - Onsdag 3 april 00:55

Olle blir Squirt A nästa säsong👍Nivåerna är AA, A, A1, B. Många av killarna i årets lag hamnade i samma, med några nya. 
 Förberedelserna för resan fortsätter och att tvätta upp är en del av det. Fick en överraskning när jag duschat efter gårdagsmorgonens träning. Tvättmaskinen, som jag satte igång innan, hade läckt vatten!! När centrifugeringen skulle sätta igång lät det ILLA!  Illa tajmat men världsliga ting ☺️ Vår hyresvärdinna är tack och lov ordningssam och snabb i vändningarna. Imorgon har vi en reparatör på plats. Inte säkert att det går att fixa på studs, men det reder sig! 


Ramsan här hemma ikväll ”en dag kvar” (av skola innan vi åker)🤪

Av K G - Söndag 31 mars 20:55

Killar i laget (föräldrarna) bestämde att träffas i en park i Stamford mitt på dagen igår lördag. Skönt vårväder gjorde det inte sämre.   Lagledar-mamman hade bakat muffins och hade med sig allt möjligt gott till alla. Maken till organiserad och hängiven person får man leta efter. 


På väg hem stannade vi till på DQ (Dairy Queen), de har så god choklad-mjukglass


Ikväll är sista try-outen👍💪👏Av K G - Fredag 29 mars 12:05

 


Olle är kallad till try-out #3 ikväll. Han är nr 3😊

Av K G - Torsdag 28 mars 12:04

I måndags var try-out nr 1. De var indelade i två grupper, A-K och L-Z. I rasande tempo drillades de igenom olika skridskoövningar, spel 3-3 och sist spel 5-5 på hel-is.

En panel/jury satt bakom glas och skrev ner sina bedömningar. 

Igår var tillfälle nr 2 och under dagen meddelas vilka som gått vidare till morgondagens pass. En del sållas alltså bort redan nu🥴😞


Ett träningspass väntar nu och sedan en lunch på stranden. 🌞

Av K G - Tisdag 26 mars 16:09

 


De börjar bli lite trötta och slitna men snart är det dags igen. Visum-resa börjar närma sig. Schema för perioden börjar sätta sig och det är dags att smått börja förbereda.

Presentation

Här är vår resa!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Gabrielsons i New York/Westport med Blogkeen
Följ Gabrielsons i New York/Westport med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se