Alla inlägg under april 2019

Av K G - 8 april 2019 09:58

Efter en mycket turbulent natt på flyget landade vi på CPH. Inte många blundar i ögonen men kl var strax efter 08 när vi satte oss i bilen för att köra och hämta upp Emil. Sen gick allt i ett rasande tempo. Hämta personbevis, till banken och hämta bankkort, till Posten för att få iväg visum-ansökan, till Vikenskolan för att hälsa på, barnen skulle på kompislek och till Väla. Och vi skulle sen sammanstråla för att ha kräftskiva på Malörtsvägen😁💪. Lördagen gick i samma typ av tempo med trevlig lunch hos Sara på Telegrafen, Väla för att avsluta Telia, kompislek, härlig strandpromenad i Viken och sedan grillkväll på Malörtsvägen. Söndag bilfärd till Stockholm för lite jobb(F), middag med släkten och lunch med Westport-vänner. 

Jag har tänkt försöka fånga de vi möter under resan, på bild. Jag har lyckats missa ett par stycken men jag vet att vi får ny chans med dem så det kommer.

           


Av K G - 4 april 2019 19:22

Den här morgonen/förmiddagen gick i rasande tempo. Nu är hamstrarna inkvarterade på Townhouse for dogs & Cats (and hamsters). Nytt kontrakt på huset avtalat och registrering av nya Jeepen påbörjad. Bilen kom för att hämta oss strax före 13. 


Nu sitter vi i bilen 😁 




Av K G - 3 april 2019 00:55

Olle blir Squirt A nästa säsong👍Nivåerna är AA, A, A1, B. Många av killarna i årets lag hamnade i samma, med några nya. 




 



Förberedelserna för resan fortsätter och att tvätta upp är en del av det. Fick en överraskning när jag duschat efter gårdagsmorgonens träning. Tvättmaskinen, som jag satte igång innan, hade läckt vatten!! När centrifugeringen skulle sätta igång lät det ILLA!  Illa tajmat men världsliga ting ☺️ Vår hyresvärdinna är tack och lov ordningssam och snabb i vändningarna. Imorgon har vi en reparatör på plats. Inte säkert att det går att fixa på studs, men det reder sig! 


Ramsan här hemma ikväll ”en dag kvar” (av skola innan vi åker)🤪

Ovido - Quiz & Flashcards